Brad Pitt luuli Mike Tysonin käyvän kimppuunsa naisen vuoksi – tiesitkö näitä faktoja Hollywood-tähdistä?

Kukapa olisi täydellinen?

16.12.2020 05:30

1. Näyttelijä Brad Pitt joutui aikoinaan kuumottavaan tilanteeseen nyrkkeilijälegenda Mike Tysonin kanssa. Tyson kertoi Undisputed Truth kirjassaan nähneensä aikoinaan Pittin naisystävänsä kanssa samassa autossa. Tilanteeseen kuitenkin liittyy varsin naurettava seikka, sillä Tyson luuli aluksi Pittiä naiseksi! Tämä johtui Pittin hulmuavasta blonditukasta.

Pitt kuitenkin koki tilanteen olevan kuumottava ja arveli ilmeisesti Tysonin kuvittelevan hänellä olevan sutinaa nyrkkeilymestarin naisystävän kanssa. Hän anelikin Tysonilta: ”Kaveri, älä lyö minua… me vain kävimme läpi repliikkejä.” Samalla hänellä oli kauhistunut katse yllään katsoessaan Tysonia. Nyrkkeilytähti antoi ainakin sillä kertaa tähdelle armoa ja malttoi olla pitämättä näyttelijää nyrkkeilysäkkinä.

2. Michael Jackson ei ilmeisesti ollut Steven Spielbergin fani. Hän nimittäin väitetysti tapasi noitatohtorin Malilla ohjaajan pään menoksi. Popin kuningas piti Spielbergiä vihollisenaan, koska hän ei antanut Jacksonille roolia elokuvasta Hook. Jackson ilmeisesti maksoi noitatohtorille 150 000 dollaria, jotta tämä langettaisi kirouksen Spielbergin ylle. Ohjaajamestarin ura on edelleen hyvässä hapessa, joten Jacksonin taikatouhut eivät tainneet vaikuttaa mitenkään paljon.

3. Näyttelijä James Franco päätti liittyä näyttelijäkurssille, vaikka hän oli jo saanut uransa alkuun Hollywoodissa. Kurssin opettaja ei kuitenkaan ilmeisesti ihmeemmin arvostanut hänen lahjojaan, sillä Franco sai kurssilta A-F-asteikolla D-arvosanan. Franco filmasi tuolloin samaan aikaan elokuvaa 127 tuntia. Tarina jatkui tämän jälkeenkin, sillä kyseinen professori sai potkut – ja juuri siksi, että oli antanut D:n Francolle.

4. Robin Williams veti loistavan improvisaation Will Hunting -elokuvassa. Viimeisenä repliikkinään Williams sanoo: ”Se paskiainen varasti repliikkini.” Kuvauksissa Williams keksi eri repliikin jokaisella otolla, mutta kun hän sanoi edellä mainitun, elokuvan toinen tähti Matt Damon tarttui kiinni ohjaajasta – hän tiesi että heillä oli nyt täydellinen otto.

5. Huomasitko, että Thor: The Dark World -elokuvan lopussa Chris Hemsworth ei suutele Natalie Portmania! Otto tehtiin Hong Kongissa, jonne Portman ei päässyt ajoissa. Mutta eipä hätää, sillä Hemsworth antaa hellyyttä kohtauksessa vaimolleen Elsa Patakylle. Hän on myös näyttelijä ja hänestä saatiin Portmanin näköinen peruukilla ja vaatetuksella. Pusi pusi!

6. Nicolas Cagesta piti aikoinaan tulla Teräsmies Tim Burtonin ohjaamassa elokuvassa. Ilmeisesti tähti on myös kyseisen supersankarin fani, sillä hän nimesi poikansa Kal-Elin mukaan.

7. Yhdistetäänpä alastomuus, Porsche ja kokaiini. Kuka sopisi kuvaan? Villeinä vuosinaan tietysti Robert Downey Jr – kaikkien nykyään tuntema Iron Man! Tähti ajeli Sunset Boulevardilla Porschellaan alastomana, mutta ei tässä vielä kaikki. Hänellä oli turvanaan vielä .357 Magnum -pistooli. Tapauksesta on jo onneksi kauan aikaa.

Lähde: Scoop Whoop

Lisää luettavaa