Uusia Star Wars -sarjoja on tulossa älytön määrä! Nimet ja muutakin jännittävää selvisi

Huh huh, mikä lista!

11.12.2020 09:29

Disneyltä ja Lucasfilmiltä on tulossa hirmuinen määrä Star Wars -viihdettä. Ja kerroimme juuri tulevasta vuonna 2023 julkaistavasta Star Wars -elokuvasta, jonka ohjaa Patty Jenkins.

Alla satoa Disneyn järjestämästä sijoittajatapahtumasta.

Disney Plussaan on tulossa The Mandalorian: Rangers of the New Republic sekä Ahsoka -nimiset Star Wars -sarjat. Ahsoka Tano on hahmo, joka on nähty Star Wars -universumissa muun muassa The Mandalorianin toisen kauden jaksossa viisi.

Lisäksi palveluun on tulossa Star Wars: The Bad Batch -animaatiosarja, joka kertoo kloonisotilaista.

Star Wars: Andor puolestaan kertoo Rogue Onessa nähdystä, Diego Lunan esittämästä Cassian Andor -nimisestä sankarista. Sen on määrä saapua Disney Plussaan vuonna 2022.

Kehutun Juhlat-sarjan luoja Leslye Hedland puolestaan on tekemässä palveluun sarjaa nimeltään The Acolyte. Se sijoittuu High Republic -aikakaudelle.

Star Wars: Lando kertoo nimensä mukaisesti Lando Calrissianista. Animoidun A Droid Story -sarjan tähtinä puolestaan loistavat R2-D2 ja C-3PO, mutta mukana on myös uusi, ennennäkemätön sankari. Lisäksi palvelu saa anime-sarjan nimeltään Star Wars: Visions.

Tapahtumassa selvisi myös, että Thor: Ragnarok -ohjaaja Taika Waititilla on jo työn alla oma Star Wars -elokuvansa. Hän kirjoittaa parhaillaan käsikirjoitusta.

Lähde: The Verge

Lisää luettavaa