Star Warsien Daisy Ridleyllä uudet kuviot – esittää seuraavassa leffassaan huiman tempauksen tehnyttä olympiauimaria

Daisy Ridley on jättänyt kaukaisen galaksin taaksensa – seuraavaksi onkin luvassa jotain ihan muuta.

10.12.2020 08:31

Hollywood-tähti ja Star Wars -elokuvista tuttu Daisy Ridley nähdään tulevaisuudessa Joachim Rønningin ohjaamassa elokuvassa Young Woman and the Sea. Käsikirjoituksen on tehnyt Jeff Nathanson Glenn Stoutin samannimisestä kirjasta. Tuottajana toimii ison luokan nimi Jerry Bruckheimer. Elokuva tehdään Disney Plus -palvelulle.

Näyttelijä on halunnut tehdä elokuvan jo vuosia, mutta se on ollut jumissa Paramountilla. Bruckheimer sai sen liikahtamaan sieltä Disneylle, joten elokuva lopultakin toteutuu. Kuvausten on määrä alkaa ennen ensi kesää.

Ridley esittää elokuvassa kilpauimari Trudy Ederleä, joka ui ensimmäisenä naisena yli Englannin kanaalin. Se ei ollut hänen ainut saavutuksensa, sillä ennen kanaalin ylitystä hän voitti kultamitalin vuoden 1924 olympialaisissa.

Ridleyltä on tulossa paljon muitakin projekteja. Women in the Castle -elokuvassa hän esittää Hitlerin salamurhaa yrittäneen miehen leskeä. A Woman of Not Importance -elokuvassa hän puolestaan näyttelee toisen maailmansodan vakoojaa Virginia Hallia.

Lisää luettavaa