The Clone Wars on yllättävän hyvä Star Wars -sarja – The Mandalorianin faneillekin taustatietoa

Katso ainakin jutussa mainitut jaksot.

8.12.2020 05:30

George Lucasin valkokankaalla näkemättä jääneistä ideoista kiinnostuneiden kannattaisi ehkä katsoa The Clone Wars -tv-sarjaa, jossa Lucas oli aika tiiviistikin mukana. Allekirjoittaneella sarja jäi aikoinaan kesken, koska ainakin ihan alkupään jaksot vaikuttivat aika lapsellisilta.

Jos sarjaa seuraa pidemmälle, sen graafinen ulkoasu ja animointi tuntuu paranevan kameratyöskentelyä myöden. Melkeinpä tuntuu välillä siltä, että nyt Lucasilla on ollut kyllä näppinsä aika paljonkin pelissä.

Internetistä löytyy listoja jaksoista, joita ei kannata jättää näkemättä. Ainakin kolmannen kauden jaksot Overlords, Altar of Mortis ja Ghosts of Mortis ovat aika hienoa katsottavaa.

Varsin hauskaa komediaa puolestaan tarjoaa droidikaksikko C-3PO:n ja R2-D2:n seikkailu hedelmien perässä Coruscantin kaduilla jaksossa Evil Plans.

The Mandalorian -sarjaa seuranneille on löydettävissä taustatietoa ainakin jaksoista The Mandalore Plot, Voyage of Temptation sekä Duchess of Mandalore.

Jos koko sarjan aikoo katsoa, on edessä aika iso savotta. Jos haluaa jättää osan katsomatta, suositeltavien jaksojen listan kronologisessa järjestyksessä löydät täältä.

The Clone Wars on Disney Plus -suoratoistopalvelun tarjonnassa.

Lisää luettavaa