The Last Jedi -ohjaaja haluaa ”kuollakseen” ohjata The Mandalorianin jakson

Kävi jo kuvauspaikallakin.

Ristiriitaisen vastaanoton saaneen elokuvan Star Wars: The Last Jedi ohjannut Rian Johnson kaipailee The Mandalorianin ohjaajaksi. Hän haluaisi ohjata ainakin yhden jakson. Asiasta oli sisäpiiritietoa kirjailija Sariah Wilsonilla.

– Kysyin Rianilta, harkitsisiko hän The Mandalorianin jakson ohjaamista. Hän sanoi, että kuollakseen, mutta kaikki on hänellä kiinni aikatauluista. Hän on kirjoittanut (Knives Out 2 -elokuvaa) ja nyt hän aikoo heti suoraan kuvata sen, Wilson kertoi.

Kirjailijan mukaan Johnson on puhunut ohjaamisesta The Mandaloriania luomassa ja ohjaamassa olleen Dave Filonin kanssa. Johnson myös vieraili kuvauksissa sarjan ensimmäisellä kaudella. Wilson paljasti Johnsonin olleen kateellinen ja tuumineen kaiken olleen tosi siistiä. Hän oli myös nähnyt vauva-Yodan jo kuukausia ennen sen paljastumista.

Voinee pitää todennäköisenä, että Johnson ohjaa jakson jostakin Star Wars -sarjasta ennemmin tai myöhemmin. Sitä ennen hän ohjannee Knives Out 2 -elokuvan, jonka Johnson sanoo olevan erilainen kuin ensimmäinen elokuva eri näyttelijöineen. Johnson ei edes haluaisi, että sitä kutsutaan jatko-osaksi. Benoit Blanc -nimistä etsivää näytellyt Daniel Craig kuitenkin pysyy mukana.

The Mandalorianin kolmannen kauden odotetaan saapuvan joulun tienoilla.

Lähde: Movie Web

Aiheeseen liittyvät elokuvat

Aiheeseen liittyvät jutut