There Will Be Blood -ohjaajan mysteerielokuvan juonikuvaus paljastettu – ”kuin parempi, aikuisempi ja taiteellisempi Fifty Shades of Grey”

Elokuvasta on tekijälleen ominaisesti tulossa varsin pitkä.

Käsikirjoittaja-ohjaaja Paul Thomas Andersonin (Boogie Nights, There Will Be Blood) ja näyttelijä Daniel Day-Lewisin (Lincoln, Gangs of New York)  uusin yhteistyö on tähän päivään asti pysynyt varsin hyvin hämärän peitossa. Phantom Thread -nimisen elokuvan on tiedetty sijoittuvan 1950-luvun Lontoon muotimaailmaan ja kertovan arvostetusta vaatturista, mutta siinäpä se.

Nyt elokuvan virallinen synopsis on kuitenkin paljastunut. Ja se kuulostaa tältä:

”Sodanjälkeiseen Lontoseen sijoittuvassa tarinassa vaatturi Reynolds Woodcock (Daniel Day-Lewis) ja tämän sisko Cyril (Lesley Manville) ovat brittiläisen muodin keskipisteessä, pukien kuninkaallisia, elokuvatähtiä, perijättäriä, silmäätekeviä, debytantteja ja daameja The House of Woodcockin silmiinpistävällä tyylillä. Naisia tulee ja menee läpi Woodcockin elämän, tarjoten tunnetulle poikamiehelle inspiraatiota ja läheisyyttä, kunnes tämä tapaa nuoren, omapäisen naisen, Alman (Vicky Krieps), josta tulee pian miehen muusa ja rakastaja. Ennen niin järjestelmällinen ja hallinnassa olevan mies huomaakin tarkoin harkitun elämänsä järkkyvän rakkauden takia.”

The Playlistin mukaan erän tuotannon kanssa tekemisissä oleva henkilö on kuvaillut Phantom Threadin olevan kuin ”parempi, aikuisempi ja taiteellisempi versio Fifty Shades of Grey -elokuvista”. Huhujen mukaan elokuvan tämän hetkinen leikkausversio on 195-minuuttinen, mutta tavoitteena on tiivistää se 165-minuuttiseksi.

Phantom Threadin trailerin odotetaan ilmestyvän lähiaikoina, sillä elokuvan Yhdysvaltain ensi-ilta on vielä tämän vuoden puolella.

Aiheeseen liittyvät elokuvat

Aiheeseen liittyvät jutut