Ti-Ti Nallen uusin DVD ei sovellu lapsille – DVD:t pois myynnistä K18-materiaalin takia

”Harjaa edestä näin, myöskin takaapäin” lauletaan Ti-Ti Nallen Hammaspeikot lakoon -kappaleessa. Tämä ei kuitenkaan ole sitä K18-materiaalia, vaan sitä löytyy tuoreesta erästä DVD-levyjä.

”Riitta ja Ti-Ti Nalle DVD (violetti) ”Ti-Ti Nallen Joulu & Nalle-perhe sateenkaaren väreissä –konsertti” 43 leikkilaulua painoerä TITIDVD2 (painoerän koodi lukee DVD paketin selkämyksen alaosassa) voi sisältää väärää materiaalia”, kerrotaan Ti-Ti Nallen kotisivuilla.

TiTi Tuotanto Oy:n markkinointijohtaja Asko Järvi kertoo Kalevan haastattelussa, että painoerään vilahtanut materiaali sisältää K18-tavaraa. Hän ei kuitenkaan osaa vielä tarkentaa, onko sisältö pornoa, väkivaltaa vai molempia.

Järven mukaan kyse saattaa olla myös yksittäiskappaleesta, mutta on kuitenkin tärkeää, että kaikki ostetut DVD:t palautetaan.

Palautuspyyntö ei koske Ti-Ti Nallen Nettikaupasta tilattuja DVD:itä, Ti-Ti Nallen Puodista ostettuja, eikä Ti-Ti Nallen Matka Maailman Ympäri Konserttikiertueelta ostettuja DVD:itä tai painoerä DVD 2103531 -levyjä.

Lähde: titinalle.fi, Kaleva

Aiheeseen liittyvät jutut