Tieto tuli yllätyksenä tekijöille: Miljoonia myyneestä Life is Strangesta tv-sarja

Mihin unohtuivat alkuperäiset tekijät?

30.12.2021 21:31

Jo sarjaksi venynyt tarinallinen Life is Strange -peli sai uusimman osansa tänä vuonna. Mysteeriseikkailupelin tuoreimmassa osassa nimeltä True Colors ohjataan veljensä outoa kuolemaa tutkivaa nuorta Alexia, joka pystyy näkemään muiden todelliset tunteet erityisellä tavalla. Pelisarjan pohjalta suunnitellaan myös tv-sarjaa.

Tv-sarjaoikeudet vaihtoivat omistajaa jo vuonna 2016, kun yhdysvaltalainen mediayhtiö Legendary osti ne Square Enixiltä. Tuolloin oli valmiina vasta ensimmäinen Life is Strange -peli, mutta jo sen suosio oli lupaava: Vuoteen 2017 mennessä peli oli myynyt miljoonia ja voittanut useita palkintoja. Nyt, suosion yhä jatkuessa, pitkä hiljaisuus tv-sarjan osalta on katkennut.

Uusina osapuolina projektissa ovat muusikko Shawn Mendes ja Anonymous Content, jonka tuotantoihin kuuluvat myös sarjat Mr. Robot ja 13 Reasons Why. Mendes toimii yhtenä tv-sarjan vastaavista tuottajista. Sarjan tekijätiimiin ei ole toistaiseksi listattu esim. alkuperäisen Life is Strange -pelin luojiin lukeutuvaa Dontnod Entertainmentin Michel Kochia.

Koch totesi kuulleensa tv-sarjasta ennen tämän vuoden uutisotsikkoa viimeksi vuonna 2016. Hän on ihmetellyt Twitterissä, miksei pelin parissa työskennelleitä henkilöitä ole ollenkaan huomioitu tv-sarjaan liittyvissä puheissa.

 


Lähteet: Variety, THR, Game Developer, IGN

Lisää luettavaa