Todd McFarlane puhuu tulevasta Spawn-filmatisoinnista: Rankempi kuin Deadpool

Spawnin luoja, piirtäjä ja pian myös elokuvaohjaaja Todd McFarlane vieraili New York Comic Conissa, jossa puhui tulevasta leffastaan.

McFarlane itse ohjaa tulevan Spawn-rebootin. Leffan esituotanto käynnistyy hieman joulun jälkeen ja kuvaukset starttaavat helmikuussa. McFarlane vakuutteli, että elokuva tulee olemaan K16 ja erittäin synkkä.

McFarlanen mukaan elokuva on jopa rankempi kuin Deadpool.

Spawnin budjetti tulee olemaan 10 miljoonaa dollaria. Se on aika pieni budjetti verrattuna Marvelin ja DC:n leffoihin, mutta suunnilleen saman verran kuin kalleimmat Blumhousen genre-elokuvat. McFarlane laittaa omia rahojaan peliin, minkä takia hän myös päättää lähes kaikesta elokuvaan liittyvästä.

– Käytän siihen omia rahojani, joten ketä kiinnostaa, jos leffa ei menesty? Budjetti on kymmenen miljoonaa dollaria, minkä takia joku studio kiinnittäisi siihen ohjaajaksi jonkun 22-vuotiaan nuoren ja asenteellisen jolpin. Minä itse haluan olla se vanha asenteellinen jolppi, joka leffan ohjaa, McFarlane kertoo.

Spawnin ensinumero ilmestyi vuonna 1992, ja pian hahmo symboloi 90-luvun synkkiä ja brutaaleja antisankareita.

Spawnin kohtuullisen kehno valkokangasdebyytti tapahtui vuonna 1997. Spawnia näytteli Michael Jai White. HBO:lla nähtiin myös animoitu minisarja, joka sai nimekseen Todd McFarlane’s Spawn.

Lähde: Comingsoon

Aiheeseen liittyvät jutut