Toimituksen suosikit: Juhannuksena ei sukelleta pintaa syvemmälle

Juhannusviikonloppuna grillaamisen ja muun kesäkivan haastajiksi elokuvateattereihin saapuu kaksi hyvin erilaista nimikettä.

 

1930-luvun Pariisin sijoittuvassa Planetariumissa nähdään Natalie Portman ja Lily-Rose Depp yliluonnollisen kanssa leikkivinä sisaruksina. He ovatkin Episodin arvioijan mukaan parasta mitä elokuvalla on tarjota ja pitkälti ainut syy katsoa sitä. Harmi, ettei kyseessä ole hajuvesimainos.

Transformers-sarjan mekastuksia on tavattu kutsua aivot narikkaan -elokuviksi. Sarjan viides osa, Viimeinen ritari, menee vieläkin pidemmälle. Episodin arvioija pitää sen äänekkyyttä ja värikkyyttä jopa psykedelisenä, aivosoluja tappavana trippinä. ”Aivottomien sunnuntaielokuvien eliittiä”, hän summaa.

Viimeinen ritari sai melko tasaisen vastaanoton, vaikka yksi toimittajista epäili, pystyykö säilyttämään itsekunnioituksensa, jos antaa sille kolme tähteä. Lopulta hänkin kallistui sen puolelle, koska ei kuulemma ollut vähään aikaan nauranut samalla tavalla millekään yhtä tyhmälle. Omanlaisensa suositus kai sekin.

Klikkaa taulukko suuremmaksi.

 

Aiheeseen liittyvät elokuvat

Aiheeseen liittyvät jutut