Tom Hanks keskeytti oman elokuvansa mainostamisen ylistääkseen toista elokuvaa

Sully-elokuvan tähti alkoi kehua uutta Oscar-suosikkia kesken pressitilaisuuden.

Clint Eastwoodin ohjaaman Sully-elokuvan pressitilaisuus kääntyikin yllättäen toisen elokuvan hehkuttamiseksi, kiitos Tom Hanksin.

Oscar-palkittu tähti keskeytti Sullysta puhumisen kehuakseen Damien Chazellen (Whiplash) La La Land -musikaalielokuvaa, jonka pääosissa nähdään Ryan Gosling ja Emma Stone. Hanks vitsaili saavansa Warner Brosilta noottia tähden mainostaessa jonkun toisen elokuvaa, mutta ei lopettanut ylistämistä siihen.

”Kun näet jotain, mikä on täysin uutta, jota et voi edes kuvitella, ja ajattelet, ’luojan kiitos tuo toimi!'”, Hanks hehkuttaa.

Edellisenä päivän La La Landin nähnyt Hanks kysyi toimittajilta, kuinka moni oli ollut katsomassa elokuvaa, ja sai vastaukseksi hyväksyvät aplodit.

”Se ei ole elokuva, joka tippuu johonkin tiettyyn trendiin. Se tulee olemaan testi laajalle yleisölle, sillä siinä ei ole asioita, joita isot studiot haluavat. Tuttuus on asia, jota studiot haluavat, minkä takia nyt tehdään niin paljon remakeja. La La Land ei ole jatko-osa, eikä kukaan tunne hahmoja entuudestaan… Mutta jos yleisö ei mene ja ota omakseen jotain näin hienoa, niin olemme kaikki tuomittuja”, Hanks sanoo.

Sekä Eastwoodin ohjaama Sully että Chazellen La La Land ovat esitystensä jälkeen hypänneet vahvasti mukaan Oscar-kisaan.

Lähde: Deadline

Aiheeseen liittyvät elokuvat

Aiheeseen liittyvät jutut