Tom Hanks väittää tehneensä vain ”neljä melko hyvää” elokuvaa uransa aikana

Itsekehua ei ainakaan ole nähtävissä.

28.9.2022 11:03

Hollywood-tähti Tom Hanks kuuluu eittämättä Hollywoodin parhaimpiin näyttelijöihin. Upealle uralle mahtuu monenlaista elokuvaa, joista suurin osa on oikein mainioita.

Hanksilla vaikuttaa olevan omiin töihinsä varsin itsekriittinen asenne, sillä hän ei näe tuotantonsa olevan järin ihmeellistä. Syynä kommenttiin voi toki olla vaatimattomuuskin.

– Kukaan ei tiedä, miten elokuvia tehdään – vaikka kaikki luulevat tietävänsä, Hanks sanoi People-lehdelle.

– Olen tehnyt paljon elokuvia, ja neljä niistä on mielestäni aika hyviä. Olen edelleen hämmästynyt siitä, kuinka elokuvat saadaan valmiiksi. Koko prosessi on ihme aina ideanpoikasesta liikkuvaan kuvaan saakka, näyttelijä jatkoi.

– Elokuvan tekeminen on erittäin kovaa työtä, erittäin pitkän ajanjakson aikana, joka koostuu monista ilon hetkistä, ja toisaalta itseinhosta. Sikäli kuin tiedän, se on maailman paras ja hämmentävin työ, Hanks tuumi.

Vaikka elokuvien tekeminen on Hanksista selvästi mukavaa, hän ei vaikuta perustavan juurikaan jatko-osista. Tähti kertoi aiemmin, että Forrest Gumpin jatko-osasta käytiin 40 minuutin keskustelu, mutta siitä kuitenkin luovuttiin.

– Olen aina sanonut: ”Kaverit, jos on syytä tehdä se, tehdään se. Mutta te ette voi pakottaa minua.”

Hanksilta on tulossa kesäkuussa 2023 kirja nimeltään The Making of Another Major Motion Picture Masterpiece. Se on fiktiivinen tarina suuren budjetin supersankarielokuvan tekemisestä sekä sarjakuvasta, johon se perustuu.

Lue myös: Nyt Netflixissä: Uutuusleffan kaunis näyttelijätär huolissaan alastonkohtauksista – elokuva sai myös K18-leiman – Episodi.fi

Lähde: IndieWire

Lisää luettavaa

Aiheeseen liittyviä elokuvia