Tom Hardyn Capone-leffa ei saanut hääviä vastaanottoa – näin ohjaaja kommentoi

Uskoo maailmassa olevan tilaa oudoille elokuville.

Tom Hardyn odotettu elokuva Capone julkaistiin muutama päivä sitten suoraan suoratoistopalveluihin. Kriitikkojen reaktio on ollut kallellaan negatiiviseen suuntaan. Ohjaaja Josh Trank kommentoi nyt vähemmän mairittelevaa vastaanottoa.

– En sano, ettenkö olisi yllättynyt. Oli vaikeaa arvella, minkälaiset reaktiot tulevat olemaan. Itse rakastan elokuvaa syvästi, paljon ja olen ylpeä siitä. Kukaan ei voi sanoa minulle mitään tästä elokuvasta, joka saisi minut tuntemaan vähemmän rakkautta sitä kohtaan, Trank sanoi.

Trankilla on kokemusta negatiivisesta vastaanotosta aiemminkin, sillä hän ohjasi floppileffan Fantastic Four. Trank ei kuitenkaan koe häpeää Caponen saamista huonoista arvioista.

– Minusta tuntuu, että olen oikealla polulla. En tiedä kuulostaako se ylimieliseltä tai jotain, mutta tässä elokuvassa näytetään kaikki. Hän paskoo alleen. Hän luhistuu henkisesti. Se ei ole kaunista. Se on ruma, epämukava elokuva, Trank jatkoi.

Trank arveli vielä, että maailmassa on tilaa oudoille, taiteellisille elokuville, jotka ”potkivat hiukan munille” ja saavat ajattelemaan.

Lähde: Movie Web

Aiheeseen liittyvät elokuvat

Aiheeseen liittyvät jutut