Tom Holland haluaa näyttää Disney-pomolle juuri tietyn pubin – soitti sieltä hänelle tuiterissa

Siellähän voisi verestää muistoja puhelusta.

Tom Hollandilla oli rooli siinä, että Hämähäkkimies sai jatkaa Marvelin MCU-elokuvauniversumissa. Seittisankari on ollut Disney ja Sonyn välisen sopimuksen ansiosta MCU-tallissa, mutta diili oli kariutua viime vuonna. Hollandin känninen puhelu Disneyn toimitusjohtajalle Bob Igerille sai tiettävästi neuvottelut etenemään.

– Olen todella kiitollinen, että Bob Iger ja Tom Rothman sallivat minun olla osa hänen tuomisessa kotiin. Se oli melko viileä kokemus ja paras mahdollisuus ikinä leuhkia. Pelastin Hämähäkkimiehen. Joo, olin tosi kännissä, Holland aloitti.

– Näin Bob Igerin vastikään Los Angelesissa ja sanoin hänelle: ”Kun tulet Lontooseen haluan viedä sinut sinne pubiin tuopilliselle, ja voimme puhua miten Hämähäkkimies jatkaa mahtavana franchisena sekä Disneylle että Sonylle.” Joten toivottavasti hän tulee Lontooseen, jotta voin viedä hänet tuopille, Holland jatkoi.

Hollandilla oli eittämättä oma vaikutuksensa sopimuksen synnyssä. Sonyn Rothman kuitenkin sanoi vastikään, että media oli liian hätäinen raportoidessaan sopimuksen päättymisestä. Hänen mielestään sopu olisi lopulta syntynyt.

Holland ei ole jämähtämässä pelkästään Hämähäkkimieheksi. Tällä hetkellä häneltä on tulossa neljä muutakin elokuvaa. Ehkä mielenkiintoisin niistä on peliin perustuva Uncharted.

Lähde: Cinema Blend

Aiheeseen liittyvät elokuvat

Aiheeseen liittyvät jutut