Tom Holland sanoo, että Paluu tulevaisuuteen -uusintafilmatisoinnista on puhuttu – Heittää ilmoille kiinnostavan idean

Ehkä maailma ei tarvitse neljättä Paluu tulevaisuuteen -elokuvaa?

29.2.2020 11:01

Episodikin uutisoi hauskasta deepfake-videosta, joka levisi pitkin internetin maailmaa. Nyt Tom Holland vastasi videon saamaan maineeseen, ja kertoo yllättäviä paljastuksia, uutisoi Movie Web.

Hollandin mukaan Paluu tulevaisuuteen -elokuvan uusintafilmatisoinnista on keskusteltu, ja ilmeisesti juuri niin että Holland näyttelisi Marty McFlyta ja Robert Downey Jr. Doc Brownia – aivan kuten deepfake-videossakin. ”Valehtelisin, jos sanoisin ettei aiemmin olisi ollut keskusteluja jonkin sortin uusintafilmatisoinnista. Mutta se alkuperäinen elokuva on täydellisin elokuva, yksi täydellisimmistä elokuvista, sellainen, jota ei koskaan voisi tehdä paremmaksi”, Holland kertoo.

Alkuperäisen elokuvan käsikirjoittajat Robert Zemeckis ja Bob Gale ovat vannoneet, etteivät anna uusintafilmatisoinnin koskaan tapahtua. Holland haluaisi kuitenkin luoda yhden kohtauksen elokuvasta uudelleen Downey Jr:n kanssa, jos hänen kollegansa suostuisi maksamaan sen.

”Jos Downey ja minä voisimme kuvata sen yhden kohtauksen, joka tehtiin uusiksi, ihan pilanpäiten, hän voisi maksaa sen, koska hänellä on kasoittain rahaa, minä tekisin sen ilmaiseksi. Voisimme tehdä uudelleen sen yhden kohtauksen. Minusta olemme sen velkaa deepfakelle, koska he tekivät niin hyvää työtä.”

Lisää luettavaa

Aiheeseen liittyviä elokuvia