Traileri julki! Jussi-palkittu Mimosa Willamo uuden kotimaisen elokuvan nimiroolissa

Mimosa Willamo näyttelee pääroolia Miia Tervon ensimmäisessä kokopitkässä ohjauksessa.

 

Miia Tervon ensimmäinen pitkä elokuva Aurora on ensi-illassa 25. päivä tammikuuta 2019. Päärooleja elokuvassa esittävät elokuvista Päin seinää (parhaan naissivuosan Jussi 2015), Bodom ja Teit meistä kauniin tunnettu näyttelijä Mimosa Willamo sekä Tuulensieppaajat-dokumentin ohjaaja, Jussi-ehdokas Amir Escandari.

Aurora (Mimosa Willamo) käyttää päivänsä parhaan kaverinsa (Oona Airola) kanssa kynsiä taiteillen ja yöt juhlien railakkaasti. Erään illan päätteeksi hän tapaa arktisella nakkikioskilla Darianin (Amir Escandari), joka yllättäen pyytää Auroraa pelastamaan henkensä. Darianin on löydettävä suomalainen vaimo saadakseen itselleen ja tyttärelleen turvapaikan Suomesta.

Aurora vastaa kosintaan kieltävästi, sillä hänellä on tarpeeksi omiakin ongelmia ja aivan muita suunnitelmia elämälleen. Auroran mieli kuitenkin muuttuu, kun hän tapaa Darianin suloisen kahdeksanvuotiaan tyttären. Aurora suostuu auttamaan Dariania ja ryhtyy etsimään hänelle vaimoehdokkaita. Samalla kun Darian tutustuu mitä erilaisimpiin ehdokkaisiin, Auroran ja Darianin välit lämpenevät. Lopulta Auroran omat ongelmat kasautuvat ja Darianille löytyy täydellinen vaimoehdokas – mutta tekeekö täydellinen onnelliseksi ja voiko rakkautta paeta loputtomiin?

Sivurooleissa nähdään Ria Kataja, Chike Ohanwe, Hannu-Pekka Björkman, Oona Airola, Pamela Tola ja Miitta Sorvali. Elokuvan tuottaa elokuvat 21 tapaa pilata avioliitto, Viikossa aikuiseksi ja Kanelia kainaloon, Tatu ja Patu! tuottanut Dionysos Films.

Katso Auroran traileri alta:

YouTube video

Aiheeseen liittyvät jutut