The truth is out there – supersuosittu scifi-sarja tulossa takaisin?

19.1.2015 19:07

Twin Peaks ei välttämättä ole ainoa suosittu 90-luvun sarja, joka tekee paluun televisioon. Vuosina 1993-2002 tehty ja kaksi elokuvaa poikinut X-Files saattaa saada jatkoa uuden kauden myötä, kertoo Entertainment Weekly.

Sivuston mukaan Foxin pamput tekevät parhaillaan töitä saadakseen sarjan tähdet David Duchovnyn ja Gillian Andersonin laittamaan jälleen foliohatut päähänsä ja lähtemään muukalaisjahtiin. Foxin Dana Walden ja Gary Newman, jotka molemmat työskentelivät alkuperäisten kausien parissa keskustelevat parhaillaan sarjan luojan, Chris Carterin kanssa tämänkin paluusta tekemään uutta kautta.

Newman ja Walden myöntävät pitäneensä palavereja asiasta, ja ovat hyvin toiveikkaita sarjan suhteen. Ongelmana on kuitenkin tähtien ja sarjan luojan aikataulujen yhteensovittaminen.

”Se oli mahtava kokemus. Olemme pitäneet hyvät välit Chrisiin, Davidiin ja Gillianiin. Olemme toiveikkaita, mutta se on hankalaa. Näyttelijät ovat hyvin kiireisiä. Heillä on paljon meneillään. Chrisillä on paljon työn alla, joten kysymys on ajan löytämisestä”, Walden summaa.

(Episodi/ML)

Lisää luettavaa