Tuleva Alien-leffa saamassa melko tuntemattoman pääosan esittäjän – luvassa myös Alien-sarja

Nähty muun muassa Pacific Rim: Uprising -elokuvassa.

17.11.2022 08:30

Fede Álvarezin (Don’t Breathe) ohjaamasta, Alien-franchiseen kuuluvasta elokuvasta tipahti muutamia tiedonjyviä. Selvillä on mahdollinen pääosanesittäjä ja kuvausaikataulu.

Päärooliin on tuoreiden tietojen perusteella pyydetty Cailee Spaenya, jonka aiempiin meriitteihin kuuluvat elokuvat Pacific Rim: Uprising, Bad Times at the El Royale ja On the Basis of Sex.

Álvarez sai myytyä vahvaksi kutsutun ideansa Disneylle ja 20th Century Foxille. Tiettävästi luvassa on elokuva, jossa on ihan uudet hahmot, ja se ei liity mitenkään aiempiin elokuviin. Ainakin sellainen yhtymäkohta tosin on, että pääosaan on jälleen tulossa nainen.

Uuden Alien-elokuvan kuvaukset alkavat vuoden 2023 alussa, joten elokuvaa voi odottaa julkaistavaksi vuonna 2024. Aiempien tietojen mukaan elokuva julkaistaan Hulu-suoratoistopalvelussa.

Alien-sisältöä on tulossa lisääkin, sillä Noah Hawley kehittää esiosasarjaa ensimmäiselle, vuoden 1979 Alien-elokuvalle. TV-sarjan kuvaukset alkavat vuonna 2023. Alla video Spaenysta.

Lue myös: Laadukas Star Wars -sarja Andor on huima arvostelumenestys – luoja Tony Gilroy toivoo muiltakin rohkeutta jatkoon – Episodi.fi

Lähde: ScreenRant

Lisää luettavaa