Tuore Golden Globe -voittaja joutui ristituleen – useat naiset syyttävät seksuaalisesta ahdistelusta

Tuore Golden Globe -voittaja James Franco on joutunut syytösten kohteeksi.

Neljä James Francon vanhaa oppilasta syyttää miestä seksuaalisesta ahdistelusta, jotka tapahtuivat Francon New Yorkissa sijaitsevassa näyttelijäkoulussa.

Näyttelijättäret Violet Paley ja Sarah Tither-Kaplan avautuivat vielä uudestaan sen jälkeen, kun he olivat kirjoittaneet Twitteriin syytöksensä Golden Globe -gaalan aikana.

Tither-Kaplan kertoo Francon käyttäneen valta-asemaansa hyväksi heidän yhteisissä elokuvissaan. Nainen väittää Francon poistaneen hänen genitaalisuojansa eräässä heidän välisessä oraaliseksikohtauksessa.

Tither-Kaplan kertoo myös Francon lähettäneen erään näyttelijättären kotiinsa, koska ei suostunut olemaan yläosattomissa kohtauksessa.

Hillary Dusome ja kaksi muuta oppilasta kertovat Francon raivonneen, kun naiset eivät suostuneet olemaan yläosattomissa omissa kohtauksissaan.

Paley seurusteli Francon kanssa vuonna 2016, ja väittää nyt, että mies pakotti hänet suuseksiin autossa.

– Juttelin hänen kanssaan ja yhtäkkiä hänen peniksensä oli esillä. Hermostuin todella paljon ja kysyin, että voimmeko tehdä sen myöhemmin. Hän vain nyökytteli päätään penistään kohti, enkä halunnut hänen vihaavan minua, joten tein sen, Paley kertoi New York Timesille.

Franco kiisti syytökset eilisessä Stephen Colbert Show’ssa. Tänään kuitenkin Francon lakimiehet ovat muuttaneet tarinaa.

Saapa nähdä miten syytökset vaikuttavat Francon Oscar-mahdollisuuksiin. Yleensä Golden Globe -voittajat ovat vahvoilla myös Oscareissa.

Lähde: The Guardian

Aiheeseen liittyvät jutut