Tuore raportti paljastaa uusia tietoja Spider-Man-sotkusta – fanipojat ovat haukkuneet aivan väärää puuta

Mielenkiintoinen juttu kokonaisuudessaan.

23.8.2019 20:21

Disney ja Sony eivät päässeet yhteisymmärrykseen Spider-Manin tulevaisuudesta, eli kyse oli lähinnä bisnespuolen asioista. Disney halusi tietynlaisen sopimuksen, Sony tarjosi muunlaista. Studiot eivät onnistuneet sopimaan asiasta, joten Spider-Man sinkoutui ulos MCU:sta.

The Washington Post on saanut uusia tietoja neuvotteluista. Artikkelin mukaan Disney käveli keskusteluista ulos, vaikka Sony olisi halunnut jatkaa jonkinlaista yhteistyötä. Yhteistyössä oli järkeä vielä vuonna 2015, mutta nyt Foxilta saatujen X-Menin, Ihmenelosten ja Deadpoolin takia Spider-Man-kimppadiili ei enää kannata, koska Disney ei tienaa sillä.

Spider-Manin tulevat leffat olisivat vaatineet koko ajan enemmän resursseja hahmon suosion kasvaessa ja samalla studioiden paineet kasvaisivat menestyksen myötä.

Disney olisi tarvinnut Spider-Manin kokonaan itselleen. Koska tämä ei ollut mahdollista, joutui Disney hylkäämään hahmon, sillä ei studio hyväntekeväisyystyötäkään halua harjoittaa. Kevin Feigellä on kuitenkin jo niin monta rautaa käsissään pelkkien Marvel Studiosin omien elokuvien kanssa.

Nyt Disney saa Spider-Manin vuotuiset lisenssirahat sekä kaikki tulot oheistavaroista. Studion ei tarvitse käyttää energiaa elokuviin, joista se ei saa rahaa.

Hieman harmi Tom Hollandin takia, sillä hän vaikutti olevan unelmatyössään MCU:ssa. Nyt Sony joutuu rakentamaan hänen harteilleen kokonaisen oman universumin, joka alkoi jo Tom Hardyn Venomista. Saapa nähdä miten käy.

Lisää luettavaa