Tuotantoyhtiö Alcon on palkannut kaksi työntekijää, joiden pääasiallinen tehtävä on pitää huolta Blade Runnerin aikajanasta

Blade Runner

Kelpaisi varmasti monelle tämä duuni.

Indie Wire kertoo, että tuotantoyhtiö Alcon Entertainment on palkannut kaksi työntekijää pitämään Blade Runnerin aikajanan kunnossa. Alcon on tuottanut tuoreen sarjan Blade Runner: Black Lotus, joka sijoittuu alkuperäisen elokuvan ja Blade Runner 2049 väliin.

”Meillä on Alconilla kaksi työntekijää, en sano että se on heidän täysipäiväinen työnsä, mutta ainakin pääasiallinen työnsä”, tuotantoyhtiön toinen toimitusjohtaja kertoi. ”He ottavat sen vakavasti, eri tarinoiden yhteen punomisen. Aikajanat, kaanon ja hahmojen motivaatiot ovat saumattomia, ja niiden täytyy käydä järkeen kaanonin kanssa.”

Hän sanoo, että fanit ovat pääasiallinen syy pitää aikajana puhtaana. Monelle tarina ja sen elokuvat ja sarjat ovat tärkeitä. Blade Runner: Black Lotus sijoittuu vuoteen 2032. Toimitusjohtaja lupailee myös, että luvassa on easter eggejä, jotka sopivat yhteen aikajanan kanssa. ”Siksi valitsimme sen vuoden.”

Aiheeseen liittyvät elokuvat

Aiheeseen liittyvät jutut