Tuottaja Barbara Broccolikaan ei halua naista 007-näyttelijäksi – ”James Bond on mieshahmo”

Samat ajatukset kuin Daniel Craigilla.

James Bondiksi täytyy löytää tulevaisuudessa uusi tähti, sillä Daniel Craig eläköityy roolista. Jotkut ovat toivoneet rooliin naista, mutta tekijät eivät. Bond-elokuvien tuottaja Barbara Broccoli on samoilla linjoilla Craigin kanssa – hän ei halua naista agentti James Bondin rooliin.

– James Bond on mieshahmo, Barbara Broccoli sanoi.

Craig puolestaan ihmetteli vastikään, että ”miksi naisen pitäisi näytellä James Bondia, kun saatavilla täytyisi olla ihan yhtä hyvä rooli kuin James Bond, mutta naiselle”.

– Toivon, että jatkossa tulee olemaan monia, monia naisten kanssa tehtyjä, naisille tehtyjä ja naisten tekemiä elokuvia, Broccoli jatkoi.

– En usko, että meidän täytyy ottaa mieshahmo ja vaihtaa nainen näyttelemään häntä. Joten kyllä, näen hänet miehenä, Broccoli lisäsi.

Tuottaja Broccoli antoi myös ymmärtää, että ei halua oikeastaan uskoa, että Craig lopettaa. Hän haluaisi Craigin jatkavan ”ikuisesti”. Broccoli aikoo kuitenkin pakon edessä miettiä ensi vuonna jatkajaa rooliin. Tällä hetkellä hänen mielessään ei ole ainakaan varmuutta siitä, kuka voisi jatkaa roolissa.

Lähde: Metro

Aiheeseen liittyvä video

Aiheeseen liittyvät elokuvat

Aiheeseen liittyvät jutut