Twilight-saagan päätösosan vampyyrien näyttelijöitä julki

14.10.2010 11:24

Twilight – Aamunkoi -elokuviin on kiinnitetty vajaat parikymmentä uutta näyttelijää eri vampyyrien rooleihin. Aamunkoissa on useampia vampyyriryhmiä/laumoja sekä vaeltavia vampyyreitä aiemmista osista tuttujen lisäksi.

Amazonin vampyyrejä edustavat Tracey Heggins Sennana ja Judi Shekoni Zafrinana. Egyptiläisinä ovat Omar Metwally (Amun), Andrea Gabriel (Kebi), Rami Malek (Benjamin) ja Angela Sarafyan (Tia). Irlantilaisina nähdään Marlane Barnes (Maggie), Lisa Howard (Siobhan) ja Patrick Brennan (Liam). Romanialaisiana vampyyreinä ovat Noel Fisher Vladimirina ja Guri Weinberg Stefanina. Amerikkalaisia vaeltajavampyyreitä ovat Lee Pace (Garrett), Toni Trucks (Mary), Bill Tangradi (Randall), Erik Odom (Peter) ja Valorie Curry (Charlotte). Joe Anderson näyttelee eurooppalaista vaeltajaa, Alistairia.

Summit Entertainment on aikaisemmin kertonut Alaskan Denali-lauman vampyyrien näyttelijät, jotka ovat MyAnna Buring (Tanya), Mia Maestro (Carmen), Maggie Grace (Irina), Casey LaBow (Kate) ja Christian Camargo (Eleazar). Aiemmin tässä kuussa Twilight-saagan kirjoittanut Stephenie Meyer kertoi 9-vuotiaan Mackenzie Foyn näyttelevän Renesmee Cullenin roolin.

Twilight – Aamunkoin kuvaukset alkavat marraskuussa. Meyerin saman nimiseen kirjaan pohjautuva elokuva julkaistaan kahdessa osassa ja saaga tulee päätökseensä valkokankaalla marraskuussa 2012. Kahta viimeistä osaa tähdittää aiemmista elokuvista tuttu kolmikko, Kristen Stewart (Bella), Robert Pattinson (Edward) ja Taylor Lautner (Jacob).

Lähde: Yahoo! News

Lisää luettavaa