Uuden Mission: Impossible -leffan pahis ei halunnut olla elokuvassa lainkaan

Hyvillä numeroilla avanneen Mission: Impossible – Rogue Nationin ohjaaja Christopher McQuarrie (kuvassa) on pressikiertueella puhunut muun muassa siitä, miten Tom Cruise nosti hänen uransa takaisin raiteilleen ja miten vaikeaa elokuvalle oli löytää oikealta tuntunutta loppua.

McQuarrie paljasti myös, että elokuvan kylmää ja laskelmoivaa pahista, Solomon Lanea, näyttelevä Sean Harris ei oikeastaan halunnut olla koko elokuvassa.

”Hän ei halunnut olla franchise-elokuvassa. Hän ei ole sellainen tyyppi lainkaan, ja kun lopulta sain hänet vakuutettua tulemaan, hän sanoi: ’Lupaa, että tapat hänet. Ole kiltti, äläkä tuo minua takaisin, koska en halua olla viidessä tällaisessa elokuvassa'”, ohjaaja kertoo.

”Sanoin Seanille, että ”se ei ole sinusta kiinni, eikä se ole minusta kiinni, ja jos yleisö pitää sinusta… Jos yleisö pitää sinusta, sinulla tulee olemaan kaksosveli, josta et tiedä, tai klooni, tai näemme esiosan. Tulet takaisin, halusit tai et. Olet ansassa.”

Kun McQuarrie sai elokuvan lopun kirjoitettua vain muutamaa päivää ennen sen kuvaamista, olivat kuitenkin sekä ohjaaja että Cruise ja Harris sitä mieltä, että se oli ainoa tapa päättää elokuva.

Lähde: The Playlist

(Episodi/ML)

 

Aiheeseen liittyvät elokuvat

Aiheeseen liittyvät jutut