Uuden Spider-Manin tulevaisuus Marvel-elokuvissa voi olla uhattuna – pilaako Sony juhlat?

Minne johtaa seinäkiipijän tie?

Useimmat Marvel-fanit ovat olleet innoissaan siitä, että Marvel ja Hämähäkkimies-hahmon elokuvaoikeudet omistava Sony saivat sumplittua seittisankarin mukaan Marvelin tekemien elokuvien universumiin (Marvel Cinematic Universe).

Harvinaislaatuisen sopimus syntyi tiettävästi pitkälti sen vuoksi, että Andrew Garfieldin Hämähäkkimies-elokuvat floppasivat. Sony tarvitsi siis Marvelin asiantuntijuutta hahmon pelastamiseksi.

Ikävä kyllä Tom Hollandin esittämän Hämähäkkimiehen seikkailuille MCU-sankareiden joukossa voi tulla loppu. Sony ja Marvel nimittäin sopivat, että Hämis esiintyy Captain America: Civil War, Avengers: Infinity War ja Spider-Man: Homecoming -elokuvissa sekä Homecomingin jatko-osassa.

Mitä tämän jälkeen tapahtuu, on vielä hämärän peitossa ainakin suurelta yleisöltä.

Hämähäkkimiehen lähtöä kuitenkin ikävällä tavalla ennakoi Sony Picturesin entinen pomo sekä Homecoming-elokuvan tuottaja Amy Pascal. Hän arveli, ettei tällaista elokuvastudioiden yhteistyötä kenties tapahdu enää koskaan Homecomingin jatko-osan jälkeen. On myös tiedossa, että Sony kehittää omaa omistamiensa Marvel-hahmojen universumia, jonne saattaa johtaa myös Hämähäkkimiehen tie.

Lähde: Epic Stream

 

 

Aiheeseen liittyvät elokuvat

Aiheeseen liittyvät jutut