Vaikuttiko The Last Jedi -leffan negatiivinen palaute Star Wars 9 -elokuvaan? J.J. Abrams paljasti

Jokainen voinee tehdä oman arvionsa viimeistään teatterissa.

Star Wars 9 -elokuvan seitsemän kuukautta kestäneet kuvaukset on saatu päätökseensä. Elokuva on nyt jälkituotantovaiheessa ennen kuin se nähdään teattereissa joulukuussa.

Aiemmin viime vuonna liikkeellä oli huhuja, että Star Wars 9 olisi suunnanmuutos ristiriitaisen vastaanoton saaneen The Last Jedi -elokuvan jälkeen sekä flopanneen Solo: A Star Wars Story -elokuvan jälkeen.

J.J. Abrams ehti nyt kommentoida The Last Jedi -elokuvan vaikutusta tulevaan leffaan. Onko The Last Jedin saama osittainen negatiivinen palaute vaikuttanut sitten päätösosaan?

– Ei, minusta jokainen elokuva on oma elokuvansa. Tietysti tämä on trilogia, Abrams tuumaili.

Vaikuttaisi siis siltä, että Abrams seuraa omaa visiotaan välittämättä fanien valitteluista. Hän uskalsi myös kehua tulevaa leffaa.

– Toimme mukaan kaiken intohimomme sekä kovan työpanoksemme huolimatta mistään. Uskon, että tarina puhuu puolestaan. En todella malta odottaa, että näette sen, Abrams hehkutti.

Näkemään elokuvan pääsee tämän vuoden joulukuussa. Leffan näyttelijöinä nähdään muun muassa suomalainen Joonas Suotamo (Chewbacca), Daisy Ridley, Adam Driver, John Boyega sekä Oscar Isaac.

Lähde: CBR

Aiheeseen liittyvät elokuvat

Aiheeseen liittyvät jutut