Vampyyri ja ihmissusi yhteen soppii! Supernatural-tähdet astelemassa yhdessä alttarille

Supernatural on ehtinyt synnyttää useita pariskuntia vuosien varrella.

19.5.2024 18:30

Supernatural-suosikkisarjasta tutut näyttelijät DJ Qualls ja Ty Olsson ovat menneet kihloihin.

Qualls paljastaa asian tuoreessa podcast-jaksossaan. Kaksikko tutustui alun perin sarjan fanitapahtumassa, johon heidät molemmat oli kutsuttu vieraiksi. He eivät juuri puhuneet toisilleen paria sanaa enempää tapahtuman aikana, mutta sen jälkeen he suuntasivat yhdessä Lontooseen muutamaksi päiväksi ja heidän välilleen kehittyi vankka ystävyyssuhde.

Lontoon jälkeen Qualls oli suuntaamassa Turkkiin toisen ystävänsä kanssa ja kertoo Olssonin kysyneen viattoman rohkeasti, voisiko hän liittyä heidän seuraansa.

”En olisi itse ikinä voinut kutsua itseäni toisten matkalle sillä tavalla, sillä pelkäisin heidän sanovan vastentahtoisesti ’kyllä’ ja sitten toivovan, etten olisi mukana”, Qualls muistelee tapausta. Heidän ystävyytensä kuitenkin vahvistui tapauksen myötä entisestään.

10 vuoden aikana ystävyys lopulta syventyi rakkaudeksi ja nyt he ovatkin astelemassa kohti alttaria yhdessä.

”On vain niin mieletöntä, että tämä henkilö, joka oli vain ystäväni onkin nyt se, jota ajattelen jatkuvasti ja joka lähettää minulle parhaita viestejä, tukee minua ja rakastaa minua ehdoitta”, Qualls hehkuttaa.

Qualls liittyi Supernaturalin näyttelijäkaartiin sarjan seitsemännellä tuotantokaudella, Olsson puolestaan kahdeksannella kaudella. He eivät jakaneet lainkaan ruutuaikaa yhdessä sarjan parissa.

Sarjan ansiosta toisensa ovat löytäneet myös esimerkiksi päätähti Jared Padalecki ja Genevieve Padalecki, Mark Sheppard ja Sarah Sheppard sekä Rob Benedict ja Ruth Connell, jotka saivat tänä talvena yhteistä perheenlisäystä.

Alla video Quallsin podcastista, jolla hän kertoo kihlajaisuutisista.

Lisää luettavaa