Vankilasta vapautettu ja konkurssin tehnyt Die Hard -ohjaaja aikoo palata ihan tosissaan

2.9.2014 12:00

Viimeisenä oljenkortena, yrittäessään pelastaa itsensä täydelliseltä konkurssilta oikeudessa, on John McTiernan ilmoittanut kirjoittaneensa kolme käsikirjoitusta, joista yhdellä on jo ostaja.

Ohjaajan mukaan Hannibal Pictures on ostanut tämän käsikirjoituksen Warbirds-elokuvaan, jonka pääosaan on kaavailtu John Travoltaa ja sivuosiin Queen Latifahia ja Johnny Knoxvilleä. McTiernan sanoo myös kirjoittavansa uusiksi erään elokuvan käsikirjoitusta ja ohjaavansa yhden pitkän elokuvan, jonka kuvaukset on tarkoitus aloittaa tammikuussa.

Näiden lisäksi ohjaajalta on tulossa vankilassa kirjoitettu Red Squad, jonka pääosaan on huhuiltu Nicolas Cagea. Mitään virallista tietoa elokuvan näyttelijäkiinnityksistä ei kuitenkaan ole annettu.

Vankilasta vapautunut McTiernan taistelee parhaillaan oikeudessa pelastaakseen yli 1000 hehtaarin tilansa ulosotolta. Ohjaaja on myös suurissa veloissa mm. ex-vaimonsa elatusmaksujen, entisen agenttinsa palkkojen sekä kahden auto-onnettomuudessa loukkaantuneen ja McTiernanin oikeuteen haastaneen henkilön takia.

(Episodi/ML)

Lisää luettavaa