Vesi, maa, tuli, ilma – Netflixin uusi näytelty Avatar: The Last Airbender -sarja sai upealta näyttävän ja jännittävän trailerin

Olisipa jo helmikuu.

23.1.2024 20:00

Supersuosittu animaatiosarja Avatar: The Last Airbender on saamassa tuoreen liveaction-käsittelyn. Nyt Netflixin pian alkavasta samannimisestä uutuussarjasta on julkaistu myös ensimmäinen kunnon traileri.

Kahden ja puolen minuutin kestoinen video näyttää, kuinka ystävykset Aang, Katara ja Sokka lähtevät taistoon koko maailman jalkoihinsa polkenutta Tulikansaa vastaan. Matkan varrella he kohtaavat paljon uusia tuttavuuksia sekä haasteita ja ehtivät tietysti myös syventää keskinäisiä ystävyyssiteitään – unohtamatta toki heidän suloisia karvakamujaan, lentävää Appa-biisonia ja Momo-lemuria.

Sarjan pääosissa nähdään verrattain tuntemattomat Gordon Cormier, Kiawentiio, Ian Ousley ja Dallas Liu. Mukana menossa ovat heidän lisäkseen myös esimerkiksi Daniel Dae Kim (Lost, Hawaiji 5-0), Paul Sun-Hyung Lee (The Mandalorian, The Book of Boba Fett, Ahsoka), Amber Midthunder (Prey) ja Ken Leung (Lost, The Force Awakens).

Avatar: The Last Airbender saapuu Netflixiin ensimmäisen tuotantokautensa voimin 22. helmikuuta.

Uutukaisen trailerin pääsee vilkaisemaan omin silmin alta.

Lisää luettavaa