Viaplayhin lisättiin jo ennakkoon järkytystä herättänyt brutaali väkivaltaelokuva – haluttiin kieltää ja Donald Trumpkin älähti

IMDb-arvosana on 6,5.

Elisa Viihde Viaplayhin lisättiin Damon Lindelofin ja Jason Blumin tuottama elokuva The Hunt, joka tarjoaa melkoisen kieroa väkivaltaviihdettä. The Huntin voi halutessaan ajatella käsittelevän myös ajankohtaisia ja räjähdysherkkiä yhteiskunnallisia aiheita ja kahtiajakautunutta Amerikkaa.

Tarinassa seurataan joukkoa satunnaisia ihmisiä, jotka heräävät yllättäen keskeltä maaseutua. He eivät tiedä missä ovat, tai miten ovat sinne päätyneet. Kaikilla on suussaan suukapula, joka on lukittu pienellä munalukolla. Pian läheiseltä pellolta löytyy laatikko, joka on täynnä aseita. Mutta kuka jää henkiin, kun metsän reunasta alkaa yllättäen silmitön tulitus?

Leffan pääosissa nähdään Hilary Swank, Betty Gilpin, Ike Barinholtz, Emma Roberts ja Ethan Suplee. Ohjaajana on Craig Zobel.

Elokuvan ensi-ilta jouduttiin perumaan syksyllä 2019 Yhdysvalloissa tapahtuneiden joukkoampumisten vuoksi, ja se sai odotetun ensi-iltansa maaliskuussa 2020. Myös Donald Trump kritisoi elokuvaa jo ennakkoon sen juonen vuoksi, joka tulkittiin niin, että liberaalit tappavat siinä konservatiiveja. Alla traileri.

Aiheeseen liittyvät elokuvat

Aiheeseen liittyvät jutut