Viaplayn komediallisessa tieteissarjassa tavallinen perhe koostuukin ilkeistä avaruusolioista

Home Invasion tulossa ensi vuonna.

Viaplayn alkuperäissarjojen tarjonta täydentyy scifi-komedialla. Home Invasion -sarjan keskiössä on aivan tavalliselta vaikuttava perhe, jonka jäsenet ovat itse asiassa avaruusolioita, joiden tehtävänä on valloittaa Maa. Perheen salaisuus paljastuu kahden murtovarkaan tunkeutuessa heidän kotiinsa.

Elämäänsä tyytyväinen ufo-perhe alkaa kyseenalaistaa alkuperäisen missionsa ja pahantahtoisen johtajansa käskyn. Sarjan tapahtumat pyörähtävät käyntiin, kun murtovarkaat ja avaruusoliot yhdistävät voimansa maapallon pelastamiseksi.

Sarjan pääosaa, avaruusolioiden pahantahtoista johtajaa näyttelevän Morena Baccarin viimeisimpiin töihin lukeutuvat roolit Deadpool-elokuvissa sekä Gotham-sarjassa.

”Hahmollani on valtavan suuri ego, ja hän luulee olevansa jumala. Rooli on oikein hauska ja sitä on mukava näytellä. Sarjassa on juuri sellaista huumoria, josta pidän”, Morena Baccarin kuvailee rooliaan tiedotteessa.

Sarjan toinen pääosan esittäjä Johan Glans on kotimaassaan suosittu stand up -koomikko ja näyttelijä, joka nähtiin Swedish Dicks -sarjassa yhdessä Peter Stormaren kanssa.

Sarja saa Viaplayssa ensi-iltansa vuonna 2020.