Vielä hetken Netflixissä: Brad Pitt on osittain vastuussa Jared Leton ulkonäöstä Fight Club -elokuvassa

IMDb-arvosana on 8,8.

21.9.2022 04:30

Fight Clubista tulee ensimmäisenä mieleen Edward Nortonin, Brad Pittin ja Helena Bonham-Carterin roolisuoritukset, mutta mukana oli pienessä roolissa myös Jared Leto. Hän esitti vaaleakutrista nuorukaista, joka sai elokuvassa pahasti köniinsä Nortonin esittämältä hahmolta.

Leto olisi saatettu nähdä hillitymmässä tyylissä, jos Pitt ei olisi ottanut kantaa Leton ulkonäköön. Näyttelijä oli jo vaalentanut hiuksensa ja kulmakarvansa, mutta Pitt halusi mennä vielä pidemmälle.

– Muistan vaalentaneeni hiukseni ja kulmakarvani. Teimme sen kerran, ja luulen että se oli Brad Pitt, joka sanoi jotain Billy Idolista. Hän oli tyyliin: ”Blondimmaksi!” Joten menimme vielä vaaleampaan suuntaan, Leto kertoi.

– Tykkäsin olla kuvauksissa, koska sain seurata Bradia. Hän on uskomattoman rento, naturalistinen, ja tekee aina jotain hyvin erilaista otosta ottoon. Se oli mielenkiintoista nähdä, näyttelijä jatkoi.

– Kaikista tuntui, että olimme joutumassa vaikeuksiin ja tekemässä jotain mahdollisesti spesiaalia, mutta universumin synkemmältä laidalta, Leto vielä lisäsi.

Leto kertoi vielä elokuvan brutaaleista tappelukohtauksista.

– Ainoa asia, mikä ei ollut aitoa, oli ettemme lyöneet toisiamme – paitsi joskus vahingossa. Ei ollut mitään täydellistä koreografiaa. Ne tappelut olivat feikkejä, mutta niin todellisia kuin ne voivat olla.

Fight Club on katsottavissa Netflixissä. Se poistuu palvelusta 30.9.2022. Alla traileri.

Lue myös: House of the Dragonin 18-vuotias näyttelijätär pelkäsi seksikohtausta – vastanäyttelijä oli 30 vuotta vanhempi mies – Episodi.fi

Lähde: Cinema Blend

Lisää luettavaa