Vielä hetken Netflixissä: Robin Wright joutui tahtomattaan seikkailullisen draaman pääosaan – hyvää jälkeä syntyi

IMDb-arvosana on 6,7.

22.1.2024 07:30

Netflixin valikoimassa on vielä hetken elokuva Land (2021). Rotten Tomatoesin kriitikkomittari on luvussa 69 prosenttia ja yleisömittari luvussa 84 prosenttia.

Tarinassa tragedian kokenut nainen vetäytyy sivilisaation parista, ja matkaa asumaan luonnon keskelle syrjäiseen mökkiin – ja ilman erätaitoja. Paikalle ilmaantuva metsästäjä herättää toivoa selviytymisestä.

Ohjaajana ja näyttelijänä Robin Wright. Mukana myös Demián Bichir, Kim Dickens, Brad Leland, Sarah Dawn Pledge, Warren Christie, Finlay Wojtak-Hissong sekä Rikki-Lynn Ward.

Wrightin piti olla alun perin pelkästään ohjaaja, mutta aikatauluongelman vuoksi hänestä tuli myös leffan pääosanäyttelijä.

– Meillä oli vain 29 päivää aikaa kuvata tämä elokuva. Emme vain voineet ottaa riskiä ja toivoa, että saisimme jonkun tuossa ajassa. Sitten tuottajat sanoivat: ”Noh, mikset vain tee sitä?”

– Minä sanoin: ”Olen siellä joka tapauksessa, joten okei.”

Mainittakoon, että Wrightin entinen aviomies ohjasi niin ikään selviytymiselokuvan nimeltään Erämaan armoille (2007). Elokuva poistuu 28. tammikuuta. Alla traileri.

Lue myös: Tietovisa, osa 8: Sujuuko sinulta elokuvamaailman yleistieto? Testaa! – Episodi.fi

Lähde: IMDb

Lisää luettavaa

Aiheeseen liittyviä elokuvia