Viimeinen hyvä enne: Neil Gaimanin suosittu fantasiakomediasarja Good Omens saa vielä yhden kauden

Viime kausi päättyikin jännittäviin tunnelmiin.

14.12.2023 21:30

Kesällä pitkän odotuksen jälkeen kakkoskautensa esittänyt Good Omens -fantasiakomedia saa vielä yhden tuotantokauden. Amazon onkin uusinut Neil Gaimanin sarjan kolmannelle ja samalla viimeiselle kaudelleen.

Gaiman ja Amazon ovat tyytyväisiä sarjan aiempaan menestykseen ja siihen, että saavat nyt tätä myöten kertoa aloittamansa tarinan loppuun saakka.

”Olen niin iloinen siitä, että saan viimein viedä Terry [Pratchettin] ja minun suunniteleman tarinan päätökseensä”, Gaiman sanoo. ”Ykköskausi keskittyi Armageddonin välttämiseen. — Kakkoskausi oli suloinen ja lempeä, vaikkakin se saattoi päättyä tavalla, jota eräs enkeli ja demoni eivät olisi toivoneet. Kolmannella kaudella käsittelemme jälleen kerran maailman loppua.”

Finaalikauden on määrä käynnistää kuvauksensa pian, mutta muuten sen aikataulu sekä muut tuotantotiedot on pidetty vielä suurelta yleisöltä pimennossa.

Michael Sheenin ja David Tennantin päätähdittämä Good Omensin ensimmäinen ja toinen tuotanokausi ovat katseltavissa Prime Video -suoratoistopalvelun kautta.

Alla muistia virkistämään edellisten kausien viralliset trailerit.

Lähde: Variety

Lisää luettavaa