West Side Story -tähti Natalie Woodin siskon hurja väite: ”Kirk Douglas raiskasi siskoni”

Raiskaajasta on spekuloitu jo laajalti, nyt henkilöllisyys on ilmeisesti varmistunut.

10.11.2021 20:06

Natalie Woodin siskon Lana Woodin Little Sister -niminen muistelmateos on julkaistu. Siinä hän syyttää Kirk Douglasia siskonsa raiskaamisesta, kun Natalie oli vielä teini-ikäinen tyttö.

Lanan mukaan raiskaus tapahtui vuonna 1955, kun Lana ja heidän äitinsä Maria Zakharenko jättivät Natalien Los Angeleissa sijaitsevaan Chateau Marmontiin tavatakseen Douglasin.

Kirk Douglas kuoli 103-vuotiaana helmikuussa 2020.

Kirjan mukaan siskosten äiti käski Natalieta vain unohtamaan asian, vaikka Natalie oli kauhuissaan ja raiskaus sattui häneen pahasti.

Myös Suzanne Finstadin Wood-elämäkerrassa Natalie Wood: The Complete Biography kerrotaan kuinka Natalie raiskattiin, mutta kirjassa ei paljasteta tekijää: ”Tekijä on lapsuuden idoli, vaikutusvaltainen, naimisissa oleva elokuvatähti, joka on yli 20 vuotta Natalieta vanhempi”. Kirjassa kerrotaan raiskauksen olleen niin väkivaltainen, että Natalie vuosi verta. Tekijä myös uhkasi Natalieta päättämällä tämän uran, mikäli hän kertoo asiasta jollekin.

Lana lupasi siskolleen, ettei paljastaisi tekijää koskaan, mutta elämäkerrassaan hän kertoo kuinka ”kukaan heistä ei ole enää elossa, joten eiköhän sisko anna anteeksi, kun rikon vihdoinkin tämän lupauksen.”

Lähde: Variety

Lisää luettavaa