WGTC: Game of Thrones on saamassa jatkoa – ja kaksi keskeistä hahmoa tekee paluun?!

Spoilereita Game of Thronesin viimeiseltä kaudelta.

George R.R. Martin sanoi aikoinaan Game of Thronesin päättyvän katkeransuloisesti. Näin ehkä voi todeta käyneenkin, mutta katkeruutta aiheutti todella paljon myös viimeisen kauden yleisesti tunnustettu huonous.

Ihmettelyä aiheutti joidenkin juonikulkujen päättämättä jättäminen kokonaan tai sitten niiden hätäinen käsittely. Yksi suurimmista ongelmista oli Night Kingin pikainen muutaman päivän sota ihmisiä vastaan, vaikka tulossa piti olla monta vuotta hehkutettu pitkä, talvinen kurjuuden aika.

HBO saattaa nyt olla tarjoamassa laastaria fanien haavoihin, sillä We Got This Covered -julkaisun lähteiden mukaan sarjan tapahtumille on mahdollisesti tulossa jatkoa minisarjan muodossa. Väitetysti asiasta keskustellaan HBO:n sisällä ja tuleviin jaksoihin toivotaan palaavan sekä Jon (Kit Harington) että Daenerys (Emilia Clarke) – vaikka Daenerys kuoli tarinassa.

Joko Daenerys siis herätettäisiin jotenkin henkiin tai sitten hänet nähtäisiin takaumina tai kuviteltuna hahmona. Myös muita tuttuja hahmoja olisi tiettävästi palaamassa.

Sarjaa ei ole vielä virallisesti varmistettu, mutta jo pelkät huhut herättänevät kovasti keskustelua tulevasta.

Lähde: We Got This Covered

Aiheeseen liittyvät elokuvat

Aiheeseen liittyvät jutut