Will Smith julkaisi videon, jossa pyytää anteeksi ja puhuu Chris Rockin lyömisestä: ”En ajattele, että siinä hetkessä tapahtunut käytös olisi ollut oikein”

Useita kuukausia myöhemmin.

29.7.2022 18:01

Reilu viisi minuuttinen video alkaa sanoilla, jotka antavat ymmärtää näyttelijä Will Smithin ottaneen aikaa ja mietiskellyt. Aiemmin tänä vuonna hän löi Chris Rockia Oscar-gaalassa.

”Kaikki on sekavaa. Olen lähestynyt Chrisiä ja viesti jonka sain oli, ettei hän ole valmis puhumaan. Kun hän on, hän ottaa yhteyttä.” Smith sanoi, että hänen käytöstään ei voi hyväksyä.

”Minussa ei ole osaa, joka ajattelee, että siinä hetkessä tapahtunut käytös olisi ollut oikein. Minussa ei ole osaa, joka ajattelee sen olevan optimaalinen tapa hoitaa epäkunnioituksen tuntemuksia tai loukkauksiin”, Smith sanoo videolla.

Hän myös vahvistaa, että Jada Pinkett-Smith ei kehottanut häntä tekemään tilanteessa mitään. ”Tein oman päätökseni, omista kokemuksistani, omasta historiastani Chrisin kanssa. Jadalla ei ollut mitään tekemistä sen kanssa. Olen pahoillani, kulta. Haluan pyytää anteeksi lapsiltani ja perheeltäni vahingosta, jonka tämä kaikille toi”, Smith sanoo.

Lisää luettavaa