Woody Harrelson kommentoi Han Solo -ohjaajien potkuja: ”Luin, että jotkut ovat huolissaan elokuvan kohtalosta”

Tähti kertoi kokemuksistaan elokuvan kuvauksissa.

13.7.2017 01:44

Woody Harrelson esittää raportoidusti tulevassa Han Solo -elokuvassa Solon jonkinlaista oppi-isää. Elokuva joutui vastikään myllerryksen kohteeksi, kun Disney päätti erottaa elokuvan ohjaaja Phil Lordin ja Christopher Millerin. Syynä oli tiettävästi kaksikon elokuvaan tuoma liiallinen komediallisuus.

Harrelson kertoi kuullensa asiasta puhelimen välityksellä tuottaja Allison Shearmurilta. Tulevasta ohjaajasta Ron Howardista hän puolestaan sanoi, että työskenteli hänen kanssaan vuonna 1999 EDtv-elokuvassa.

– Hän on mahtava kaveri, Harrelson ylisti.

Millerin ja Lordin kanssa Harrelson tuli myös hyvin toimeen. Aikaa he viettivät muun muassa pelaamalla pingistä. Kuvauksia hän kutsui kuin kesäleirillä olemiseksi. Myös juhlia on silloin tällöin järjestetty.

Harrelson kertoi myös kieltäytyneensä ensin Star Wars -roolista. Shearmur oli kuitenkin puhunut tämän ympäri – aivan samoin kuin Hunger Games -elokuvien kohdalla.

Näyttelijä kertoi myös Star Wars -elokuvien ympärillä pyörivästä salaisuuden kehästä. Käsikirjoitustakaan ei toimitettu paperilla, vaan eKirja-lukijalla, joka piti antaa takaisin.

– Taisin lukea jotain juttuja, että ihmiset olisivat huolissaan tämän elokuvan kohtalosta. En huolehtisi. Voima on edelleen hyvin paljon sen tukena, Harrelson päätti.

Lähde: The Hollywood Reporter

Lisää luettavaa