Yllättävä käänne – Jim Carrey joutuu oikeuteen ex-tyttöystävänsä kuolemasta

Yhdysvaltain tyyliin tästäkin saatiin syyte aikaiseksi.

Näyttelijä Jim Carrey haastettiin oikeuteen reseptilääkkeisiin kuolleen on/off-tyttöystävänsä Cathriona Whiten kuoleman vuoksi.

Whitesta jo kauan sitten vieraantunut aviomies Mark Burton katsoo, että näyttelijä hankki kuolemaan johtaneet lääkkeet tälle Arthur King -salanimellä. Burtonin ja Whiten avioliitto oli Whiten kahden ystävän mukaan pelkkä kulissi, jotta White saisi green cardin.

Syytteessä väitetään, että Carrey käytti omaisuuttaan ja julkkis-statustaan saadakseen lääkkeet joita White käytti. Lääkkeissä oli muun muassa betasalpaajaa ja väärin käytettynä vahvoihin huumeisiin verrattavaa kipulääkettä oxymorphonea.

Syytteessä sanotaan niin ikään, että Whiten kotoa löytyi pillereitä, jotka oli määrätty Carreyn väitetylle salanimelle Arthur Kingille. Burton väittää, että Whitella ei ollut reseptejä kyseisiin lääkkeisiin. Hän sanoo myös, että Carrey tiesi, ettei masennukseen taipuvainen White olisi kykenevä käyttämään lääkkeitä vastuullisesti.

Väitetysti Carrey olisi myös lähettänyt päivää ennen kuolemaa Whitelle tekaistun viestin, jossa hän kysyi missä lääkkeet ovat, välttyäkseen vastuulta hänen menehtymisessään. Carrey itse on sanonut, että White varasti lääkkeet häneltä.

Jim Carrey pitää oikeusjuttua sydämettömänä rahastusyrityksenä, eikä aio ”sopia juttua rahalla takahuoneessa” vaan on valmis käymään läpi oikeusprosessin.

Lähde: Slate

Aiheeseen liittyvät jutut