Zachary Levi ei niele Shazam-kritiikkiä – ”Tämä ei käy järkeen”

Tähden mielestä elokuvassa on sydäntä, huumoria, viehätysvoimaa, seikkailua ja pelottavuutta. Kaikille elokuva ei kuitenkaan kelpaa.

27.3.2023 12:40

Zachary Levi näyttelee DC:n supersankaria nimeltään Billy Batson tai vaihtoehtoisesti Shazam, ja hahmo sai juuri jatko-osan. Shazam! Fury Of The Gods ei kuitenkaan ole hurmannut ensimmäisen osan tapaan, vaikkakin Episodissa elokuvasta pidettiin neljän tähden arvoisesti.

Leffa on saanut negatiivista palautetta kriitikoilta, ja Rotten Tomatoesin kriitikkomittari näyttääkin ankeaa lukua 51, mutta yleisöarvosana puolestaan on ristiriitaisesti 87. IMDb-arvosana puolestaan on 6,6. Leffa vaikuttaakin jakavan mielipiteitä.

Shazam! Fury of the Gods (2023).

Levi puolusti nyt Instagram-julkaisussa elokuvaa. Hän haluaisi Rotten Tomatoesin yleisöpistemäärän nousevan niin korkeaksi, että ihmiset alkaisivat tuumimaan: ”Tämä ei käy järkeen.”

– Se on nyökkäys kaikkia niitä elokuvia kohtaan, jotka tiedämme ja joita rakastimme kasvaessamme 80- ja 90-luvuilla, Levi sanoi verraten leffaa seikkailukomedia Arkajalkoihin (1985).

Hän arveli katsojien nauttivan leffasta, mutta oli harmissaan leffan vastaanotosta.

– On pettymys, että meillä ei mene niin hyvin kuin ansaitsisimme, koska mielestäni teimme todella upean elokuvan. Mutta paskaa sattuu, näyttelijä jatkoi ja sanoi luottavansa DC-pomojen tekevän kaiken voitavansa.

Levi pitää jatko-osaa ”fantastisena, hauskana koko perheen elokuvana”. Hän katsoo siinä olevan sydäntä, huumoria, viehätysvoimaa, seikkailua ja pelottavuutta.

– En tiedä, kuinka tällaista elokuvaa voi mennä katsomaan tuntematta iloa tai hauskuutta, kuten jotkut ovat sanoneet. En tiedä miten se on edes mahdollista, Levi ihmetteli.

Näyttelijä tuumi myös, ettei hän pidä elokuvaa täydellisenä. Hän kuitenkin katsoi sen olevan paljon parempi kuin mitä jotkut kriitikot ovat antaneet ymmärtää.

Elokuvassa näyttelee muun muassa Zachary Levi, Asher Angel, Jack Dylan Grazer, Rachel Zegler, Adam Brody sekä Ross Butler. Ohjauksesta vastaa David F. Sandberg. Alla Levin Instagram-julkaisu ja elokuvan traileri.

Lue myös: Muistatko vielä Buffy-sarjan kauniin Alyson Hanniganin? Tältä 49 täyttänyt tähti näyttää nyt – Episodi.fi

Lähde: NME

Lisää luettavaa

Aiheeseen liittyviä elokuvia