Zombie-mäiskeinen kesä tiedossa: Netflixin uusi Resident Evil -sarja sai julkaisupäivän

Tiedossa liveaction kauhutoimintaa.

19.3.2022 15:00

Elävät kuolleet valtaavat Netflixin ensi kesänä. Suoratoistojätti julkisti uuden liveaction Resident Evil -sarjansa saapuvan katsottavaksi torstaina 14. heinäkuuta.

Sarjan kerronta tapahtuu kahdella aikajanalla. Menneisyydessä Jade ja Billie Wesker, Albert Weskerin tyttäret, muuttavat teini-ikäisinä New Raccoon Cityyn ja vuonna 2036 Jade koettaa selviytyä zombie-maailmanlopun keskellä. Selviytymisen lisäksi hän joutuu selvittelemään isänsä synkkiä kytköksiä Umbrella Corporationiin sekä käsittelemään siskonsa kohtaloa.

Ensimmäiset julisteet eivät vielä paljasta sarjan hahmoja tai sen eläviä kuolleita. Kirkkaan keltaista taustaa vasten näemme verikuplia, punakeltaisen Joy-pillerin sekä T-virus koeputken.

Kahdeksanjaksoisen sarjan pääosissa nähdään Lance Reddick Albert Weskerinä sekä Ella Balinska, Tamara Smart, Siena Agudong, Adeline Rudolph ja Paola Nuñes muissa rooleissa. Sen luotsaajana toimii Andrew Dabb (Supernatural), joka on itse suuri Resident Evil -fani. Hän on innoissaan saadessaan tuoda tämän kauhumaailman Netflix-tilaajien katseltavaksi ja lupaa kaikenlaisten yleisöjen löytävän siitä mielenkiintoisia seikkoja.

Netflix julkaisi viime kesänä uuden animoidun Resident Evil: Infinite Darkness -sarjan. Osa aiemmista Milla Jovovichin tähdittämistä elokuvista on myös parhaillaan katsottavissa suoratoistopalvelussa.

Lähde: TV Line, The Verge

Lisää luettavaa