007-faneille ilmestyy marraskuussa makupala – auttanee uuden Bondin vähintään 4-5 vuoden odottelussa

Hiljaa saattaa tulla hyvää.

23.10.2023 06:00

Uutta James Bond -elokuvaa odotellessa voi tutustua Prime Videon sarjaan 007: Road to a Million. Se on seikkailullinen realitysarja, jonka osallistujat kohtaavat fyysisiä ja psykologisia haasteita. Tapahtumapaikat sijoittuvat James Bondiin liittyviin kohteisiin.

Mukana realityssa on 18 tavallista ihmistä, jotka kilpailevat pareina. Katsojat voivat seurata heidän eeppistä seikkailuaan, kunnes joku heistä voittaa 1 000 000 punnan palkinnon.

Kerroimme aiemmin, että James Bond -fanit joutuvat odottamaan seuraavaa elokuva vielä vuosia. Tähän viittaa uusi lausunto.

Bond-tuottaja Barbara Broccoli kertoi The Guardianille, että työmaa tulee olemaan suuri, eikä sitä ole edes vielä aloitettu.

– Daniel antoi meille mahdollisuuden tutkia hahmon tunne-elämää, ja maailma oli myös valmis siihen. Minusta nämä elokuvat heijastavat sitä aikaa, jossa ne elävät, Broccoli sanoi.

– Edessä on iso, iso matka, jonka varrella keksimme tarinan uudelleen seuraavaa lukua varten, emmekä ole vielä edes aloittaneet sitä, hän lisäsi.

Daniel Craig viimeisessä Bond-elokuvassaan No Time to Die.

Broccolilta kysyttiin mahdollisista 007-spin-offeista, joita tehtäisiin televisioon. Samalla sai osviittaa siitä, kuinka kaukana seuraava Bond-elokuva vielä on.

– Keskitymme pitkien elokuvien tekemiseen. Kun aloitamme Bond-elokuvan tekemisen, se vie täyden huomiomme kolmeksi tai neljäksi vuodeksi, joten keskitymme siihen, Broccoli tuumi.

Yksi mahdollinen ohjaajaehdokas on Christopher Nolan. Hän haluaisi ohjata muutamankin Bond-elokuvan, mutta kaikki riippuu siitä, pääsevätkö osapuolet kaikkia tyydyttävään sopimukseen ja pelisääntöihin. Nolan sanoi vastikään, että hänen Bond-elokuvansa sijoittuisivat Bond-kirjojen aikakauteen, eli 1950- ja 1960-lukujen aikaan.

Daniel Craigin viides ja viimeinen Bond-elokuva oli Cary Fukunagan ohjaama No Time to Die, joka julkaistiin vuonna 2021. Craigin seuraajaksi on huhuttu useita tähtiä, kuten Aaron Taylor Johnsonia, Regé-Jean Pagea ja Damson Idrisiä.

Realitysarja 007: Road to a Million ilmestyy marraskuussa. Alla traileri.

Lue myös: Christopher Nolan kaavailee Bond-elokuviin erikoisempaa piirrettä – mahdollisesti monta leffaa tulossa – Episodi.fi

Lähde: The Guardian

Lisää luettavaa

Aiheeseen liittyviä elokuvia