Christopher Nolan kaavailee Bond-elokuviin erikoisempaa piirrettä – mahdollisesti monta leffaa tulossa

Nolan haluaa olla uskollinen Ian Flemingin kirjoille.

5.10.2023 08:15

Huhujen mukaan Christopher Nolan keskustelee Bond-tuottaja Barbara Broccolin kanssa 007-elokuvien tekemisestä. Nolan haluaisi World of Reelin lähteiden mukaan väitetysti tehdä useamman Bond-elokuvan – ainakin kaksi tai kolme.

Erityispiirteenä Nolanin Bondeilla olisi tiettävästi se, että ne sijoittuisivat tiettyyn aikakauteen. Aikakauden ilmeisesti määrittäisi Ian Flemingin kirjat, joihin Nolan haluaa perustaa Bond-elokuvansa.

Nolan haluaa tehdä elokuvista kirjoille uskollisia adaptaatioita. Kirjat alkoivat vuoden 1953 Casino Royalesta, ja sijoittuivat 1950-luvulle ja 1960-luvun alkuun.

Nolan vaikuttaisi olevan potentiaalinen, seuraavien Bond-elokuvien ohjaaja. Raporttien mukaan kiistaa on kuitenkin ainakin vielä siitä, kuinka paljon Nolan saisi luovia vapauksia 007-leffoilleen.

Virallista ilmoitusta siitä, kuka ohjaa seuraavan James Bond -elokuvan tai kuka on Daniel Craigin seuraaja, ei ole vielä annettu. Jos Nolan ohjaa, hän päässee sanomaan sanottavansa siitä, kuka näyttelijä rooliin valitaan.

Craig lopetti Bondin roolissaan vuonna 2021. Aaron Taylor-Johnson, Regé-Jean Page ja Damson Idris ovat esimerkkejä ehdokkaista, joita huhutaan uudeksi agentti 007:ksi.

Nolan on sanonut aiemmin, että 007-elokuvilla on ollut ”kiusallisen ilmeinen” vaikutus hänen omiin elokuviinsa. Hänen mielestään olisi etuoikeus ohjata James Bond -elokuva.

Lue myös: Yleisö äänesti parhaan ohjaajan viimeisen 25 vuoden ajalta – useimmat arvannevat kärkinimen! – Episodi.fi

Lähde: NME

 

Lisää luettavaa

Aiheeseen liittyviä elokuvia