5 faktaa Bruce Willisistä – tarjosi miljoonan dollarin tapporahan!

Näytteleminen paransi sosiaalista kanssakäymistä haittaavan vaivan.

1.6.2019 18:03

1. Willis syntyi Saksassa ja hänen äitinsä oli saksalainen. Hänen isänsä puolestaan oli amerikkalainen sotilas. He tapasivat Saksassa, kun Willisin isä oli sijoitettuna Saksaan Idar-Obersteinin kylään vuonna 1955. Willis muutti kaksivuotiaana perheensä kanssa Yhdysvaltoihin.

2. Näyttelijä kärsi ikävästä vaivasta lapsuudessaan. Hän oli avoin ja keskusteli paljon lapsena, mutta puhumista hankaloitti änkytys, joka kesti yhdeksänvuotiaaksi saakka. Hän kärsi siitä myös myöhemmin ja pääsi lopullisesti vaivasta eroon vasta kokeillessaan näyttelemistä lukiossa.

3. Lopetti collegen kesken ensimmäisenä vuotenaan. Willis yritti löytää sen jälkeen näyttelijän töitä New Yorkista. Hän melkein sai roolin Madonna-elokuvasta Missä olet, Susan?

Pestin kariuduttua hän osallistui Konnankoukkuja kahdelle -tv-sarjan koe-esiintymiseen. Tuottajat eivät pitäneet outoon maastopukuun pukeutunutta Willisiä sopivana rooliin. Lisäksi hänellä oli punktyyliset piikikkäät hiukset sekä korvakoru.

Sarjan luoja Glenn Gordon Caron kuitenki näki jotain Willisissä ja pyysi tätä kokeilemaan koekuvausta sarjan toisen päätähden Cybill Shepherdin kanssa. Heillä olikin loistava ruutukemia ja Willis sai roolin.

4. Tähti sai pysyvän kuulovaurion vasempaan korvaansa Die Hard -elokuvan kuvauksissa. Tämä tapahtui kun hän ampui pöydän alla aseella, jossa oli paukkupatruunoita.

5. Lupasi aikoinaan miljoona dollaria Saddam Husseinin tai Osama Bin Laden tappamisesta.

Lähde: The FW

Lisää luettavaa

Aiheeseen liittyviä elokuvia