Muistatko vielä näyttelijäkaunotar Elisabeth Shuen? Tältä hän näyttää nyt (kuva)

Tuleva elokuva Tom Hanksin kanssa.

Elisabeth Shue muistetaan monista hyvistä elokuvista. Näistä voisi mainita ainakin Leaving Las Vegasin (1995), jossa hän tekee roolin Nicolas Cagen kanssa. Hän sai leffasta myös Oscar-ehdokkuuden.

Tähden viimeisin elokuva on Bruce Willis -raina Death Wish (2018). Lisääkin on tulossa – yksi tv-sarja sekä kaksi elokuvaa. Hänet nähdään vuonna 2020 Greyhound-leffassa Tom Hanksin aisaparina. Elokuva kertoo toisen maailmansodan meritaisteluista.

Näyttelijäksi hän päätyi ehkä hiukan sattumaltakin. Tähdellä oli vaikea lapsuus ja hän hankkiutui ongelmiin sisarustensa kanssa. Hän kuitenkin lähti kouluttamaan itseään ja pääsi näin eroon silloisista ongelmistaan.

Opiskeluaikoinaan hän keksi tienata lisärahaa näyttelemällä tv-mainoksissa. Hän mainosti ainakin hampurilaisia, timantteja sekä majoneesia.

Vuonna 1984 hän sai ensimmäisen varteenotettavan elokuvaroolinsa leffasta Karate Kid. Samoihin aikoihin hän hankki itselleen myös opettajan, joka koulutti häntä näyttelemisen saloihin. Monitaituri opiskeli vielä Harvardissakin politiikan tutkimusta.

Alla kuva.

Lähde: IMDb

Aiheeseen liittyvät elokuvat

Aiheeseen liittyvät jutut