Aikamoinen idea! Extraction 2 -ohjaaja haluaa Chris Hemsworthin hahmon kohtaavan toisen suositun toimintasankarin

Ohjaaja oli kahden vaiheilla.

15.6.2023 10:30

Netflixiin lisätään kohtapuoliin toimintaelokuva Extraction 2 (2023). Sen ohjaaja Sam Hargrave kertoi nyt mietteitään elokuvan sankarista Tyler Rakesta (Chris Hemsworth).

Hargravelta kysyttiin haastattelussa, kumpi voittaisi – John Wick vai Taylor Rake? Wick on tunnetusti Keanu Reevesin näyttelemä supertaitava taistelija.

– Rakastan tuota keskustelua. Tyler Rake -maailman ohjaajana minun täytyy tukea Tyler Rakea.

– Toisaalta, (John Wick) elokuvien kaanoni ja legendaariset taidot tekevät asiasta vaikean. Kuinka John Wickiä vastaan voi lyödä vetoa?

– Fanina sanon, että haluan sen mittelön tapahtuvan, ja haluaisin jutella siitä pubissa sinun ja kavereideni kanssa… kaksi eeppistä toimintatähteä vauhdissa. Se olisi mahtavaa, Hargrave sanoi Dexerton toimittajalle.

Extraction 2 (2023).

Colliderille Hargrave puolestaan sanoi, että hän ottaisi John Wickin luodinkestävän puvun pois, ja antaisi sen Tyler Rakelle.

– Se kaveri (Tyler Rake) on kova luu, joten epäselvyyttä ei olisi, Hargrave arveli.

Extraction 2 -elokuvan käsikirjoittajana toimii Marvel-guru Joe Russo. Elokuva saa ensi-iltansa Netflixissä 16. kesäkuuta.

Näyttelijöinä Hemsworthin lisäksi Golshifteh Farahani, Adam Bessa, Olga Kurylenko, Daniel Bernhardt ja Tinatin Dalakishvili. Alla traileri.

Lähde: NME

Lisää luettavaa