Aku Louhimiehen uudessa elokuvassa on niin paljon seksiä ja alastomuutta, että siitä saa yliannoksen

Odotus on perjantaina teattereissa.

31.3.2022 14:33

Aku Louhimiehen uusi elokuva Odotus on kolmiodraama, jossa Inka Kallén ja Aku Hirviniemi esittävät pariskuntaa, joka elää idyllisessä kartanossa. Kun Ellin ja Mikon vieraaksi saapuu Andrei Alénin esittämä Olavi, herää Ellin intohimo henkiin.

Perjantaina 1. huhtikuuta teattereihin tulevassa elokuvassa nähdään Louhimiehen aiempien elokuvien tapaan reilusti alastomuutta ja roisia seksiä. Niin paljon, että se menee Episodin arvion mukaan jo ylettömyyksiin.

”Alastomien vartaloiden ja ruumiillisuuden korostus on tyylikeino, jota Louhimies on käyttänyt isolla pensselillä esikoisohjauksestaan Levottomista alkaen. Oli sitten kyseessä seksikohtaus tai ei, niin paljaita mies- ja naisvartaloita esitellään eri kulmista ja niin toistuvasti, että se alkaa kyllästyttää”, arviossa kirjoitetaan.

”Suomalaisessa elokuvassa on nähty lukuisia kertoja, että rynnätään perse paljaana saunasta uimaan, ja tässäkin elokuvassa siihen käytetään aikaa useammankin kohtauksen verran.”

”Alastomassa vartalossa ei tietenkään ole mitään pahaa, mutta saunomista ja seksiä on elokuvassa yksinkertaisesti liikaa”, arviossa summataan.

Kolmen tähden arviossa nostetaan esiin myös elokuvan ansioita, kuten tyylikästä kuvausta.

Lue koko Episodin arvostelu tästä linkistä.

Lisää luettavaa