Alexander Skarsgård oli lopettaa näyttelemisen jo 13-vuotiaana – syy käy järkeen

Ei mikään helppo ikä.

Ruotsin lahja Hollywoodille, Alexander Skarsgård, kertoi lapsuudestaan haastattelussa. Hän oli omien sanojensa mukaan valmis lopettamaan näyttelemisen jo 13-vuotiaana.

– Tein jotain melko pientä (roolisuorituksen), mutta sain Ruotsissa jonkin verran huomiota, kun olin 13, näyttelijä kertoi.

– Ja se on hyvin vaikea ikä olla tunnettu. Se on vaikea ikä kenelle tahansa – saati, jos olet valokeilassa. Olet tarkastelun alaisena. En nauttinut siitä, joten lopetin näyttelemisen kahdeksaksi vuodeksi, Skarsgård jatkoi.

Ruotsin armeijan tähti kertoi toimineen kasvattavana kokemuksena. Sen jälkeen hän lähti New Yorkiin ja opiskeli näyttelijäkoulussa. Hän kuitenkin jäi sieltä pois yhden lukukauden jälkeen.

Syyksi hän kertoi kotimaassa olleen tyttöystävän. Ikävä kyllä suhde kariutui jo muutaman viikon päästä Skarsgårdin palattua Ruotsiin. Nyt hän pitää tekoaan naiivina ja laittaa sen nuoruuden piikkiin.

Hän muutti lopulta takaisin Yhdysvaltoihin ja Hollywoodiin. Mahdollisuutensa tähti sai lopulta Generation Kill -sotasarjan kautta. Sen jälkeen hänet nähtiin supersuositussa True Blood -vampyyrisarjassa, joka nosti hänet lopullisesti parrasvaloihin.

Lähde: Star 2

Aiheeseen liittyvät elokuvat

Aiheeseen liittyvät jutut