Alison Brie virtsasi housuihinsa Mad Menin kuvauksissa: ”Tunsin vain lämpöä. Sitten palasinkin takaisin kuvauksiin.”

Kuvauksissa roiskuu.

Näyttelijä Alison Brie oli hiljattain podcast-haastattelussa, jossa hän promotoi tulevaa Promising Young Woman -elokuvaansa.

Brieltä kysyttiin Mad Men -sarjan kuvauksista. Sarjahan sijoittuu 1960-luvulle, joten Brie joutui käyttämään eräänlaista muotoilevaa alusasua, jossa on haarovälissä aukko erilaisille ruumiintoiminnoille. Asusteen kanssa ei pitäisi käyttää omia alushousuja ja sen Brie oppii vetisesti.

– Asuste on kuin kireät sortsit, jotka nousevat kylkiluihin saakka. Niissä on pieni aukko, josta pitäisi toimittaa kaikki asiat. En tiennyt, etten saisi käyttää omia alusvaatteita sen kanssa. Minulla oli kiire kuvauksiin, mutta halusin käydä sitä ennen vessassa. Mad Men oli ensimmäinen iso työni, joten en halunnut menettää sitä olemalla liian hankala.

– Juoksin vessaan, yritin levittää liivin reikää isommaksi, mutta en muistanut siirtää sivuun alushousujani. Ryhdyin pissaamaan, mutten kuullut virtsan osuvan veteen. Tunsin vain lämpöä. Sitten palasin kuvauksiin. Peitin virtsan vessapaperilla, koska he odottivat jo minua, enkä halunnut menettää työtäni. Kuvasimme sen jälkeen useita ottoja.

Brie myönsi tapahtuneen Mad Menin muotipäällikölle Janie Bryantille, joka kertoi, ettei Brie ole ainut, jolla on käynyt sama virhe kyseisen asusteen kanssa.

Lähde: Uproxx

Aiheeseen liittyvät elokuvat

Aiheeseen liittyvät jutut