Amber Heard onnistui suututtamaan myös Kate Mossin – Deppin ystävä kertoi reaktiosta

Robert Downey Jr puolestaan soitti Deppille oikeudenkäynnin jälkeen.

21.6.2022 04:30

Hollywood-tähti Johnny Deppin ystävä Josh Richman oli käymässä Los Angelesin lastensairaalan hyväntekeväisyystapahtumassa. Siellä hän paljasti, että Marvel-elokuvien Iron Manina tunnettu Robert Downey Jr onnitteli Deppin ja Amber Heardin oikeudenkäynnin päättymisen jälkeen Deppiä FaceTime-puhelussa.

Depp selviytyi oikeudenkäynnistä voittajana, ja hän on saanut onnitteluita ympäri maailmaa. Downey Jr osallistui onnittelijoiden kuoroon heti oikeudenkäynnin jälkeen.

– John, luojan kiitos se on ohi, Richman kertoi Downey Jr:n sanoneen Deppille.

Myös Deppin tiedottaja vahvisti, että Depp kävi FaceTime-puhelun Downey Jr:n kanssa. Depp oli Britanniassa tuomion julistuksen aikaan, ja kun lopputulos selvisi, hän oli ollut rauhallinen. Hänen ystävänsä ja henkilökunta sen sijaan olivat itkeneet ja huutaneet hänen ympärillään.

Richman paljasti myös, että Deppin entinen naisystävä Kate Moss oli ollut vihainen, kun Heard oli maininnut hänen nimensä todistaessaan oikeudenkäynnissä. Moss oli Richmanin mukaan reagoinut tyyliin ”fuck this”. Moss suuttui, sillä Heard antoi oikeudenkäynnissä ymmärtää, että Depp olisi työntänyt Mossin portaista alas. Moss kiisti tämän myöhemmin todistaessaan itse oikeudenkäynnissä.

Depp on vieraillut juuri Suomessa, sillä hän esiintyi sekä Helsinki Blues Festival -tapahtumassa että Tampere-talossa. Hän kiertää samassa kokoonpanossa kitaristi Jeff Beckin kanssa.

Lue myös: Johnny Depp tapasi oikeudessa todistaneen Kate Mossin takahuoneessa – Deppillä oli yksi toive – Episodi.fi

Lähde: New York Post

Lisää luettavaa